Júniusban jelenik meg az Xbox One Kínában

A Microsoft és partnerei 100 000 Xbox One eladására számítanak.

Júniusban jelenik meg az Xbox One Kínában

Tavaly szeptemberben legálisak lettek a konzolok Kínában, azóta sok cég agyal azon, hogyan törhetne be az ország piacára. Úgy tűnik a Microsoft üzletpolitikája agresszívabb volt, mint versenytársaié és gyorsan lépett: a BesTV kínai médiacéggel társulva idén júniusban fogják bevinni az Xbox One-t az országba, ennek részleteiről még ebben a hónapban részletesen is beszámolnak majd. A BesTV becslései szerint legalább 100 000 darabot fognak tudni eladni a konzolból.

A Microsoft hamarosan új igazgatót fog kijelölni a cég élére, ha megtalálják azt az embert, aki otthon van a keleti és a nyugati piacon és az Xboxot is jól ismeri. A két vállalat együttműködése kiterjed majd a kínai gyártású és az online játékokra is a shooterektől kezdve az edzőprogramokig, és a fizetési rendszerek között szerepelnek majd a mikrotranzakciók és a fizetős letölthető tartalmak is.

Kínában a játékok olcsóbbak lesznek, mint nyugaton, az új címek ára 50 dollár alatt lesz. A cenzúrázás folyamata várhatóan felgyorsul: mivel a cég a Shanghaji Szabadkereskedelmi Zónában fog működni, a Kulturális Minisztérium helyett a helyi ügyosztályok végzik majd el ezt a feladatot, így akár az is lehetséges, hogy minden eddiginél kevesebb tartalmat fognak kivágni a cenzorok. Nem utolsó sorban pedig a megjelenési dátumok is közelebb kerülhetnek a világ többi részéhez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward