Jumpgate: Evolution béta hamarosan

Jumpgate: Evolution béta hamarosan

A Codemasters nemrég közölte, hogy már 150.000 érdeklődő iratkozott fel a legújabb MMO-jának, az űr sci-fi Jumpgate: Evolution-nek bétatesztjére.

Nem is rossz egy olyan MMO-tól aminek a fejlesztése 10 emberrel kezdődött meg a Kolorádói bázisú NetDevil stúdióban.

Akit érdekel a játék, még mindig nem késett le semmit, ugyanis a hivatalos honlapon nyitva állnak a kapuk, bátran fel lehet iratkozni.

A legújabb készülő űr-központú sci-fi MMO másképp közelíti meg a csatákat mint a híresen komplex nagytestvér, az EVE Online. Sokkal inkább intuitív, tapasztalatra alapoz még az EVE-es talán professzionálisabbnak hat.  A lényeg az, hogy itt nem lesz Skillbar, Cooldown-ok, a sebzés így relatíve állandó lesz, minden azon múlik, hogy eltaláljuk e az ellent (nagyobb hajóknál az is számít mely részét találjuk el), nincs random faktor, az egész inkább az ügyességünkre épít. A Codemasters szerint a játék az Elite és az X-Wing Vs. Tie Fighter szellemi utódja, így aki az ilyen stílust jobban kedveli annak érdemes figyelemmel kísérnie a játékot.

Intro:

A Jumpgate megjelenését 2009 elejére tervezik, a zárt bétateszt pedig hamarosan indul. Reméljük még sokat hallunk a játékról.

Egy kis gameplay:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward