Júliusban érkeznek az első VR futópadok

A Virtuix Omni első példányai már a nyáron megérkeznek az előrendelőkhöz. A játéktermek új korszaka köszönthet be?

Júliusban érkeznek az első VR futópadok

Még tavaly a Kickstarter kampányának kezdetekor került a figyelem középpontjába a Virtuix Omni. Az eszközt (pontosabban eszközök összességét) jobb híján VR futópadnak kezdte hívni a sajtó, hiszen a dolog lényege, hogy a mozgást, futást, ugrást átviszi a játékba, így teljesen a saját testünkkel irányíthatjuk a azt.

A Virtuix Omni nyilván az Oculus Rifttel együtt adna teljes élményt, ezt azonban már kénytelenek leszünk külön megvenni. Pontosabban nem is mi, hanem vélhetően azok a játéktermek, akik érdeklődnek a Virtuix Omni iránt, hiszen otthoni felhasználásra vélhetően nem sokan választanak majd egy viszonylag sok helyet foglaló, 499 dolláros holmit.

A csomag egyébként tartalmazza magát a futópadot, a hozzá kapcsolódó, derékmagasságban elhelyezett "biztonsági övet", illetve egy pár speciális cipőt (kell a pontos irányításhoz).

Az előrendelők és a Kickstarter-támogatók már júliusban megkapják a maguk példányait, akik pedig most adják le a rendelést, legkorábban ősszel juthatnak hozzá a Virtuix Omnihoz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward