Július 26-tól saját vaultot építhetünk

Érkezik a Fallout 4 Vault-Tec Workshop DLC.

Július 26-tól saját vaultot építhetünk

Mint korábban megírtuk, a Nuka-World lesz a Fallout 4 utolsó kiegészítője, de előtte még megkapjuk a Vault-Tec Workshop DLC-t is, a mai bejelentés szerint július 26-án.

Meglehetősen izgalmas a kiegészítő által kínált tartalom, hiszen megépíthetjük majd saját vaultunkat, berendezhetjük az általunk jónak látott, háború előtti stílusú bútorokkal és technikai eszközökkel, fényekkel és díszítőelemekkel, sőt, még teszteket is végezhetünk az általunk nyújtott lakályos otthonra odacsábuló lakókon. Ez utóbbi kicsit úgy hangzik, mint a Fallout Shelter koncepciója, ami egyébként holnaptól már PC-n is játszható lesz.

Annak ellenére, hogy a Fallout 4-hez sokkal több kiegészítő érkezett a megjelenés óta, mint arra sokan számítottak, ezeknek minőségéről erősen megoszlanak a vélemények. Látatlanban a Vault-Tec Workshop jobban mutat, érdekesebbnek tűnik, mint például a Wasteland Workshop volt, a Nuka-Worlddel pedig – ha hihetünk a legutolsó kiegészítőről elejtett infómorzsáknak – a Fallout 4 hivatalos históriája emlékezetes lezárást kaphat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward