Jövőre jön csak a Vita hozzánk

A Sony megerősítette, hogy új marokkonzolja rendre megérkezik Japán, Hong Kong és Taiwan területén, még az idén. Az Egyesült Államokban, Európában és a többi ázsiai régióban viszont csak a jövő év elején érkezik.

Jövőre jön csak a Vita hozzánk

A Sony megerősítette, hogy új marokkonzolja rendre megérkezik Japán, Hong Kong és Taiwan területén, még az idén. Az Egyesült Államokban, Európában és a többi ázsiai régióban viszont csak a jövő év elején fut be. Kaz Hirai egyébként nem úgy jelentette az információt, mint késést. A cég fontosnak tartja, hogy már a megjelenéskor legyen stabil játékkínálat az új hardverhez.

Biztos az is, hogy a Nintendo 3DS árcsökkentése ellenére a Sony nem enged a Vita nyitóárából. Ez nem annyira meglepő, tekintve a gyártási költségek és a két gépbe szorított technológia közti különbség nagyságát.

"Annyi mindent szorítottunk az eszközbe, hogy így is nagyon megfizethető árat kapott. Nem kell árat csökkentenünk, mert valaki más, aki a videojáték üzletben részt vesz, így tett."

A Nintendo 3DS mindennek ellenére nagyon rosszul teljesít, vita tárgyát képezi az ár, a játékkínálat, illetve az egyes játékokba bevezetett mentési rendszer. Ezek esetében a játék közvetlenül a kazettára ment, amit később nem lehet letörölni, így az már nem vehet részt használtjáték kereskedelemben.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward