Jövőre is vár a veteményes és a zombik!

Az élőholtakat és növényeket hadrendbe állító, nagy sikert arató tower defense cím, a Plants vs. Zombies jövőre folytatást kap, jelentette a PopCap. 

Jövőre is vár a veteményes és a zombik!

Az élőholtakat és növényeket hadrendbe állító, nagy sikert arató tower defense cím, a Plants vs. Zombies jövőre folytatást kap, jelentette a PopCap. Megjelenési dátumot és platformokat még nem fűztek a nagy hírhez, csak annyi biztos, hogy 2013 első felében érkezik a játék.

A folytatásban még több növény és zombi típus lesz, új környezetek és szituációk. Remélhetően mindannyiunk kedvence, Crazy Dave is visszatér még több hülye szöveggel.

[italic]"A tavavassz a lelelekegyetenübb szaka a zévnek, a nüvények meg randa gyögyökereket ere...eregetnek. Szo..szóval kiagyagyaltuk, hogy találkozunk a háházatoknál. Ne...ne törődj az iiiidőbeosztogatással, mi mi mindíg ráérünk. Majd megtalálunk."

[/italic]

Angolul kicsit viccesebben hangzik, bárhogy is erőlködtünk, hogy lefordítsuk zombiról magyarra, ezért a nyelvtudással rendelkezőknek idemásoljuk az eredeti üzenetet is:

[italic]"Spring is crullest curlie ungood time, and plantz grow dull roots," an unidentified spokesperson explained in the game's press release. "So, we are meating you for brainz at yore house. No worry to skedule schedlue plan... we're freee anytime. We'll find you."

[/italic]

Az EA nemrég bemutatott egy spin-off appot is, a PvZ Presents Talking Zombatart, ami egy béna avatár kis kedvenc az okostelefonotokra (mikro-tranzakciókkal vehettek neki göncöket is). Emellett ha minden igaz, akkor készül egy Plans vs. Zombies multiplayer lövöldözős játék is konzolra (az elkövető az EA Black Box). 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward