Jövőre csúszik a Torment: Tides of Numenera

A készítők ígérete szerint viszont a bétával mindenképpen játszhatunk majd idén.

Jövőre csúszik a Torment: Tides of Numenera

Az InXile stúdió bejelentette, hogy idén már biztos nem jelenik meg a sokak által várt Torment: Tides of Numenera. Habár konkrét dátumot igazából eddig sem tűztek ki a készítők, a megjegyzéseik alapján abban lehetett reménykedni, hogy még 2015-ben játszhatunk vele - azonban a megjelenés most már hivatalosan is 2016-ban válik esedékessé.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy idén már semmit nem látunk belőle, sőt: az InXile újra megerősítette, hogy a bétatesztet mindenképpen el szeretnék indítani az év vége előtt. Az ebből szerzett visszajelzések és tapasztalatok alapján finomítják majd a játékot - maga a késés is egyébként a megfelelő minőségi szint elérése miatt volt szükséges.

Eközben Kevin Saunders, a játék fejlesztésének eddigi vezetője távozott a projekt éléről, sőt, magától a stúdiótól is. A hivatalos blogbejegyzésben csak annyit ír az úriember, hogy barátsággal váltak el, ő újfajta kihívásokat keres majd a jövőben, egyébként pedig a projekt nagyon jó kezekben van.

Ezek a bizonyos jó kezek amúgy Chris Keenant jelentik, aki a Wasteland 2 elkészítését is levezényelte, és már tizenkét éve az InXile alkalmazásában áll, szóval nincs okunk kételkedni benne.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward