Jövő hónapban mutatják be a Fable III-at először

A Lionhead közösségi kapcsolattartója, Steve Van Tilburgh ígéretet tett arra, hogy jövő hónapban már kapunk némi vizuális anyagot is a készülőben lévő Fable III-ról. A cég két videón is dolgozik, azt még egyelőre nem tudni, hogy milyen alkalom keretein belül mutatják be őket, csak az időpont és a helyszín biztos, San Francisco, február.

Jövő hónapban mutatják be a Fable III-at először

A Lionhead közösségi kapcsolattartója, Steve Van Tilburgh ígéretet tett arra, hogy jövő hónapban már kapunk némi vizuális anyagot is a készülőben lévő Fable III-ról. A cég két videón is dolgozik, ám azt még egyelőre nem tudni, hogy milyen alkalom keretein belül mutatják be őket, csak az időpont és a helyszín biztos, San Francisco, február.

A dolog egyébként két esélyes, februárban két nagyobb gamer rendezvény lesz ugyanis, a D.I.C.E. Summit és a Gamefest, ezek közül az egyiken tehát kapunk egy jó adag infót és képi anyagot a játékról. A Fable III még a tavalyi GamesCom-on került bejelentésre, és ha minden igaz, idén őszre már kezünk közé is kaparinthatjuk a Lionhead által megálmodott Albion történetének egy újabb szeletkéjét. Uralkodóként mi formáljuk majd nemzetünk arculatát, annak hitét és morálját. Érdeklődve várjuk a harmadik folytatást és annak újszerű megközelítését ezzel az egész uralkodósdival.

A játék támogatja majd a Natalt és a mikro-tranzakciókat, de azt, hogy ezt milyen formában teszi, még nem tudni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward