Jövő héten jön a Hitman harmadik epizódja

A marokkói helyszín eléggé érdekesnek tűnik, és a készítők szerint rengeteg lehetőséget tartogat.

Jövő héten jön a Hitman harmadik epizódja

Az IO Interactive elárulta, hogy a Hitman Episode 3: Marrakesh a jövő héten, egészen pontosan május 31-én fog megjelenni.

Az epizód legfontosabb része természetesen a teljesen új helyszín, ami Marrakesh városa. Mivel a készítők az olaszországi Sapienzával alaposan feladták maguknak a leckét, nem volt éppen könnyű feladat egy hasonlóan hangulatos helyszínt elkészíteni. Elmondásuk szerint a cél az volt, hogy a hely legyen tele élettel, és hűen adja vissza az eredeti város hangulatát - Sapienzával ellentétben Marrakesh ugyanis egy igazi marokkói település.

Ennek megfelelően kapunk egy rakás szűk sikátort, magas falakat, a városra jellemző tágas teraszokat, és még egy teljesen berendezett vízipipás bárt is. Persze egy hasonló hely mit sem érne a rendkívül forgalmas és őrült piactér nélkül, ahonnan tovább menve aztán a svéd nagykövetség épületéhez érkezünk, ami viszont az igazi, letisztult skandináv stílusban épült.

Ami a küldetésünket illeti, két célpontra vadászhatunk majd a két küldetésben. Az első célpontunk Claus Strandberg lesz, aki egy privát bankár, és éppen az eléggé biztonságosnak gondolt svéd konzulátuson próbál menedékre lelni. A másik célpontunk a helyi lázadó hadsereg tábornoka, Reza Zaydan, aki a saját elit osztaga véd a város egyik épületében.

A fejlesztők elmondták, direkt úgy alakították ki a marrakesh-i helyszínt, hogy később az élőben frissülő tartalmaknak kiváló alapot adjanak, így minden korábbinál változatosabb kihívásokra számíthatunk.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward