Jövő héten jön a Darkfall

A független görög fejlesztőktől (Aventurine) származó Darkfall online jövő héttől lesz letölthető.

Jövő héten jön a Darkfall

A független görög fejlesztőktől (Aventurine) származó Darkfall online jövő héttől lesz letölthető.

A játék 42 euróba fog kerülni, melyben 1 hónap játék foglaltatik benne. Ezt követően a havidíj 11,77 euróba fog fájni, írták a hivatalos honlap fórumának hírek részlegébe a fejlesztők. A megszokott módon itt is, ha egyszerre hosszabb időre fizetünk elő, akkor kedvezményt kapunk. 3 hónapnál 10%-ot, 6 hónapnál 15%-ot (az árak az ÁFÁt nem tartalmazzák).

Előrendelni még nem lehet, de az elkövetkezendő pár napban bármikor számíthatunk rá. Ha érdekel valakit a játék érdemes odafigyelni erre, mivel az Aventurine korlátolt számban árusítja csak, hogy a szerverek ne legyenek kitéve túl nagy terhelésnek.

Annak ellenére, hogy csak európai indítás lesz a jövő heti, az Észak-Amerikai játékosoknak is adtak lehetőséget a játékba való becsatlakozásra azzal a plusz engedménnyel, hogy az amerikai szerverek elindulásánál ingyenesen áttelepülhetnek.

A Darkfall egyébként egy abszolút PVP MMO lesz, a megszokottól eltérően itt szinteket sem lépegetünk, halálunkkor pedig bárki kilootolhatja megtört testünk maradványait, ezáltal megfosztva minket teljes felszerelésünktől és tárgyainktól. Fontos még megemlíteni, hogy a játék ügyesség-alapú, azaz például nekünk kell célozni ha íjászkodunk, nem úgy megy, hogy csak kijelölünk valakit és rátenyerelünk a gyorsbillentyűre.

További információk a hivatalos honlapon találhatók.

[italic]Városok és látnivalók trailer:

[/italic]                           

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward