Jövő héten jön a Chronicles of Spellborn

A feltörekvő új fantasy MMO csoda a Chronicles of Spellborn ma jelent meg Németországban, Ausztriában és Svájcban. A többi európai országba csak jövő hétre várható.

Jövő héten jön a Chronicles of Spellborn

A feltörekvő új fantasy MMO csoda a Chronicles of Spellborn ma jelent meg Németországban, Ausztriában és Svájcban. A többi európai országba csak jövő hétre várható (kivéve Angliát, mert ott csak Januárban jön, ugyanis érdekes módon egy kalap alá vették őket Amerikával, Ausztráliával és Új-Zélanddal).

A minket érintő régióban lesz Angol, Francia és Német nyelvű szerver, amik várhatóan december 5-én indulnak be élesben. Így tehát aki az ingyen játszható részére kíváncsi a játéknak, az ekkor kezdhet bele a krónikába. Hozzá kell viszont tenni, hogy az ingyen játszható része nagyon le van korlátozva, mindössze az első néhány szintig terjed. Ez körülbelül arra elég, hogy eldöntse az ember, előfizet-e vagy sem. (Talán szimpatikusabbnak tűnik a pár más MMO-nál alkalmazott ~10 napos próbaidőszakos verzió. Ilyen van például a WoW-nál, LotRO-nál.)

Angliában élő honfitársainknak azt tudjuk mondani, hogy ők sajnos az ingyen játszható résszel is pórul jártak, ugyanis az Acclaim szűri az IP-ket, így onnan nem lehet felmenni játszani az ingyenes résszel sem.

A játék fejlesztői szerint a Spellborn erős oldalai a harcrendszer és a relatíve erős AI.

Korábbi hírünk a játékról itt olvasható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward