Jönnek a SEGA verekedős játékai a 90-es évekből konzolokra

Az eredeti játéktermi Fighting Vipers, Sonic the Fighters és a Virtua Fighter 2 PS3-on és Xboxon is megjelenik.

Jönnek a SEGA verekedős játékai a 90-es évekből konzolokra

A SEGA bejelentette, hogy a 90-es évek verekedős játékai, a Fighting Vipers, a Sonic the Fighters és a Virtua Fighter 2 hamarosan meg fognak jelenni PlayStation Networkön és Xbox Live Arcade-en is. A SEGA azt is elmondta, hogy mindegyik játékban lesznek acsik és trófeák, és online multiplayer mód is, és mindegyik teljes verziója az eredeti játéktermi verekedős daraboknak. (Reméljük a pénzbedobós részt kihagyták).

A Sonic the Fighters eredetileg 1996 májusában jelent meg a japán játéktermekben, a játékmechanikák a Virtua Fighter sorozatén alapultak. A darabot később GameCube-ra és Playstation 2-re is kiadták a Sonic Gems Collection részeként. A Fighting Vipers egy évvel korábban, 1995-ben jelent meg, és később Sega Saturnra is kiadták, és ez is a Virtua Fighter szérián alapult. A trió harmadik darabja, a Virtua Fighter 2 1994-es japán játéktermi darab, amely egy évvel később Sega Saturnon is megjelent.

A megjelenési dátumok kicsit furcsák: PlayStation Networkön mindegyik játék december 5-én jön ki Európában 3,69 Fontos / 4,49 Eurós áron, míg az USA-ba november 27-én érkeznek és 4,99 Dollárért lesznek megvásárolhatóak. Xbox Live-on a megjelenés dátuma nálunk és a tengerentúlon is november 28. A játékok ára 400 Microsoft pontot kóstál. PC-s verzióról sajnos nem esett szó.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward