Jön már a tapasz a BF4-hez

Szinte hallani, ahogy fellélegeztetek!

Jön már a tapasz a BF4-hez

Szinte hallani, ahogy fellélegeztetek! Na jó, nem, de azért van egy sejtésünk, hogy nem csak minket kerülget az idegbaj már néha, amikor egy jól alakuló meccs vége felé crash-el/lefagy a játék és hasonlók. Nem kevés hálózati problémával küszködik a BF4 PC-s tábora, de a DICE már megerősítette a patch jövetelét.

A fejlesztők elmondásuk szerint tisztában vannak a sokak által tapasztalt égető problémákkal, egy részük javításra került, másokat éppen most elemeznek.

"Most épp a PC-s klienstapaszon dolgozunk, hamarosan meg is jelenik. Közzétesszük a tartalmát, amint véglegesítésre kerül a teljes lista. A fókuszban az volt, hogy crasht okozó dolgokat küszöböljük ki, amik nagyon sok játékosnál jelentenek problémát."

Természetesen már vizsgálják azokat a jelentéseket is, melyek szerint több platformon is voltak, akik elvesztették a multis előrehaladásukat vagy a single player save fájljaik sérültek. A PC-s változat audió problémáira már úton a gyógyír. Ha hiányoljátok a promó Battlepack-eteket, akkor se essetek pánikba, már erről is tudnak.

Eddig 4 szerverfrissítés volt, úton van már az ötödik is, szépen lassan gyomlálják a gondokat. Furcsa mód a béta nem volt ennyire bugos mint a rendes startra előállt játék, reméljük, hogy hamarosan elérjük legalább annak a szintjét.

A Battlefield 4 múlt héten jelent meg. Bár annyi nem fogyott belőle, mint az Assassin's Creed 4-ből, azért az EA-nak valószínűleg nem kell majd bezárnia a DICE-ot... :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward