Shop menü

JÖN AZ UNCHARTED 3!

A Naugthy Dog bejelentette az Uncharted: Drake's Deception-t, vagyis a széria harmadik epizódját.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Jön az Uncharted 3!

A Naugthy Dog bejelentette az Uncharted: Drake's Deception-t, vagyis a széria harmadik epizódját. A sivatagos környezetben játszódó új részről szóló hír nem ért minket meglepetésként, hisz már egy ideje pletykáltak róla.

A körítést ezúttal Arábiai Lawrence inspirálta. Drake és barátja Sully együtt fedezik majd fel az Arab-félszigetet és Arámot, amit Lawrence a Homok Atlantiszának ("Atlantis of the Sands") is nevezett.

"Mikor először feljött valaki a sivatag ötletével mindenkinek felcsillant a szeme és azt mondta 'Igeeeen, nagyon nehéz lesz, de csináljuk meg!'" - nyilatkozta a Naugthy Dog kreatív főnöke, Amy Hennig az Entertainment Weeklynek. "Egy csapat kockafej vagyunk. Mindig valami olyat keresünk, ami technikai és művészi kihívást is jelent és egyben egy olyan területére kalandozunk vele a világnak és a történelemnek, ahol korábban még nem jártunk." - tette hozzá a társelnök Evan Wells.

A minőségi új kaland mellett tovább akarják majd fejleszteni a multit és hoznak be co-op lehetőséget is. Fel akarják venni a versenyt a "nagyokkal" multiban és fontos részévé akarják tenni azt a következő játéknak. További fejlesztésként felsorolható még a javított visszafelé mászás és a képesség, hogy egyszerre több ellenféllel is felvegyük a harcot. Az Uncharted 3: Drake's Deception természetesen ott lesz a Spike Awards-on is, talán majd ott mondanak egy körülbelüli megjelenési dátumot!

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére