Jön az új HS kiegészítő, a Rise of Shadows

Vele együtt elindul a sárkány éve, így elbúcsúzunk néhány régi kártyától is...

Jön az új HS kiegészítő, a Rise of Shadows

A bejelentést nem siették el, ugyanis már a nyakunkon az új kiegészítő, április 9-én meg is jelenik! Ahogy ilyenkor lenni szokott, már elővásárolható két szép nagy csomag is a Rise of Shadowsból. A "szolídabb", 50 eurós csomagban 50 pakli és egy véletlenszerűen kiválasztott legendás lap található, de ha nem sajnálunk 80 eurót áldozni kedvenc hobbinkra, akkor a 80 pakli mellé kapunk egy csinos hátlapot, egy arany legendary lapot és egy új hőst a pap kaszthoz, Madame Lazult, aki egy kígyóval a nyakában lazul (bocsi).

Most viszont kígyó helyett lássuk a medvét, illetve, hogy mit is hoz a sárkány évének előfutára, azon túl, hogy pár régi ismerős gonoszt állít a középpontba, élükön Archthief Rafaammal. Jönnek a Twinspellek (Ikervarázslatok), Scheme-ek (Ármányok) és a Lackey-k (gonosz kis talpnyalók).

Az ikervarázslat kulcsszó annyit takar, hogy az adott varázslatot kétszer is el tudjuk lőni, és nem feltétlen ugyanabban a körben kell ezt megtennünk, mint az Echo kártyák esetében. Erre példa az új 8 manás "The Forest's Aid" druida lap (5 2/2-es Treantot idéz), melyet ha kijátszunk, akkor ad magából egy másolatot, azzal a különbséggel, hogy az új lapon, már nincs ott a Twinspell kulcsszó, ez jelzi, hogy már egyszer ki lett játszva.

Az ármányok olyan varázslatok, melyek minél több kört töltenek a kezünkben, annál erősebbek lesznek. Első ránézésre nem túl impresszívek ezek, mivel az első 1-2 körben borzasztó gyengék, a Hagatha's Scheme nevű sámánlap például 5 manáért sebez 1-et minden minionra (a warlock Hellfire-je 4 manáért 3-at sebez), vagyis minimum 3 kört kell tartogatnunk, hogy egy kicsit is megérje ellőni.

A talpnyalók körülbelül úgy működnek, mint a Lichking Deathknight kártyái, vagyis más lapoktól kapjuk őket véletlenszerűen. Így például a rouge "Evil Miscreant" minionja kombóra kettőt is ad a kezünkbe. Ezek 1 manás, 1/1-es lények, de jó (illetve nem jó, hanem nagyon gonosz) Battlecry effekt van mindegyiken (pl. 2 sebzés; idéz egy random 2 manás lényt).

Egyelőre 9 kártyát fedtek fel a 135-ből, de megjelenésig szépen lassan bemutatják majd őket. Az utóbbi időben elég bátran nerfelgetik a régi kártyákat is, illetve egymás után küldik a Hall of Fame-be a Classic lapokat, hogy felrázzák kicsit az állóvizet és megpróbálják elmozdítani a helyükről a nagyon beragadt pakli összeállításokat és taktikákat. Annyi biztos, hogy érdekes lesz az április eleji start...

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap