Jön az ötödik Resident Evil film

A Resident Evil filmek ugyan nagyon elrugaszkodtak a játékszériától amiből merítettek/merítenek, de ettől függetlenül úgy gondoltuk, hogy egy rövidke hírt megeresztünk a Resident Evil ötödik folytatásáról.

Jön az ötödik Resident Evil film

A Resident Evil filmek ugyan nagyon elrugaszkodtak a játékszériától amiből merítettek/merítenek, de ettől függetlenül úgy gondoltuk, hogy egy rövidke hírt megeresztünk a Resident Evil ötödik folytatásáról. A dolgok jelen állása szerint a film 2012. szeptember 14-étől kerül vetítésre a mozikban, jelentette be a Sony Pictures.

A történet pontosan ott folytatódik, ahol a mesés bevételeket hozó Afterlife abbamaradt. Csak úgy, mint a 236 millió dollárt taroló előd, az új film is térhatású 3D-ben jön. A Resident Evil 5 mindössze 2 évvel követi az Afterlife-ot, amivel a sorozat történetének legrövidebb várakozása elé állít minket.

"Az utálkozók utálni fogják, de a franchise-nak megvan a magához való vonzereje, kíváncsian várjuk, hogy milyen videojátékból vett elemmel gazdagítják majd az új filmet." - nyilatkozta a Capcom a film kapcsán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward