Jön az Arma 3 első kampány epizódja

Survive címmel érkezik a háromrészes kampány első darabja.

Jön az Arma 3 első kampány epizódja

A Bohemia Interactive bejelentette, hogy Survive címmel október 31-én érkezik az Arma sandbox katonai szimulátor első kampány epizódja.

Az ingyenes DLC-ben egy egyszerű katona, Ben Kerry bőrébe bújhatunk, aki a NATO békefenetartó missziójának keretében Republic of Altis & Stratisben állomásozik. A nehezen megkötött tűzszünet éveit követően az USA-vezette haderők éppen kivonás alatt állnak. A kivonuló csapatok által hagyott vákuumot gyorsan feltölti az ellenséges CSAT frakció, ezzel újabb összetűzésekre szolgáltatva indokot.

A Survive új eszközöket is ad azok számára, akik örömüket lelik a játék szerkesztőjének használatában: új fegyvereket, animációkat, 3D-s tárgyakat, objektumokat és scriptelt modulokat. A Bohemia Ineractive megígérte, hogy később még több hasonló tartalmat ad az Arma 3-hoz, ami nem árt, tekintve, hogy a játék szeptemberben jelent meg sztori kampány nélkül - az erről szóló részletes cikkünket itt olvashatjátok. A teljes kampány három ingyenes részből fog állni, ebből a Survive az első, a következő kettő címe Adapt és Win.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward