Jön a Minecraft: Story Mode a Telltale-től

Meglepő ötlettel állt elő a Telltale és a Mojang: a Minecraft világában játszódó sztori játékot készítenek.

Jön a Minecraft: Story Mode a Telltale-től

A TellTale már hozott nekünk remekbe szabott epizodikus, történetre fókuszáló játékokat a The Walking Dead, a Fables (The Wolf Among Us), a Borderlands vagy a Game of Thrones világából. A következő sztori meglepő módon a Minecraftról fog szólni.

A csapat a Mojanggal közösen dolgozik a Minecraft: Story Mode-on, melynek első epizódja a tervek szerint 2015-ben fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra ill. iOS-es és Androidos kütyükre.

A Mojang elmondása szerint nem egy "hivatalos" sztorit akarnak létrehozni a Minecrafthoz, vagy részletesen bemutatni a játék világát, inkább csak egy klassz történetet szeretnének elmesélni. A Telltale a következőket írta a játékról: "A Minecraft világában játszódó széria egy olyan történetet tartalmaz, amelyben fontos szerep jut a játékos döntéseinek. Nem Minecraft addonról van szó, hanem egy különálló termékről, amely 2015-ben jelenik meg konzolokra, számítógépekre és mobil eszközökre."

"A Telltale játéksorozata új karaktereket és ismerős témák segítségével olyan vadonatúj Minecraft élményt kínál, amelyet a Minecraft közössége és az egy egész generációt megihlető játék inspirált."

A Mojang kis interaktív játékkal reklámozza a Minecraft: Story Mode-ot az oldalán (vegyétek le kicsit a hangot, mielőtt rákattintotok).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward