Jön a második RIFT béta

A Trion ambiciózus új MMO játékának második teszt ciklusa december 17-én (péntek) kezdődik és tart egészen december 20-ig (hétfő). Ha érdekel a játék és még nem jelentkeztetek, akkor itt az ideje!

Jön a második RIFT béta

A Trion ambiciózus új MMO játékának második teszt ciklusa december 17-én (pénteken) kezdődik és tart egészen december 20-ig (hétfő). Ha érdekel titeket a játék és még nem jelentkeztetek, akkor itt az ideje!

A RIFT nagyon sokat ígér nekünk, de talán van is valami az olyan nagy szavak mögött, mint "már induláskor nagyon kiforrott", vagy "tanultunk a többi MMO hibáiból és egy tökéletesre csiszolt játékot hozunk". A játék 2006 óta készül, a fejlesztési költségei pedig túl vannak a 100 millió dolláron. A fantasy és a hatalmas nyílt világok szerelmeseinek kötelező kipróbálni!

Ha elég szerencsések vagytok és bekerültök a bétába, tanúi lehettek a 'Guardians of the Vigil' eseménynek, melyben egy erdőt kell megmenteni sok csúf, gonosz ellentől aztán átmenni egy másik világba egy riften keresztül és egy, még az előbbieknél is gonoszabb fickót kell lenyomni...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward