Jön a Homeworld következő része?

Az első valós idejű űrharc stratégiai játék a Homeworld széria sok PC játékos szívéhez áll közel. Most, hogy a játékkal kapcsolatos jogok visszavándoroltak az eredeti fejlesztőhöz, a Relic-hez a Vivendi-től, jelentősen növekedtek annak esélyei, hogy új résszel örvendeztetik meg a Homewrold jó öreg rajongótáborát.

Jön a Homeworld következő része?

Az első valós idejű űrharc stratégiai játék a Homeworld széria sok PC játékos szívéhez áll közel. Most, hogy a játékkal kapcsolatos jogok visszavándoroltak az eredeti fejlesztőhöz, a Relic-hez a Vivendi-től, jelentősen növekedtek annak esélyei, hogy új résszel örvendeztetik meg a Homeworld jó öreg rajongótáborát.

Az Eurogamer megkérdezte erről Jonny Ebbert-et, a Dawn of War vezető tervezőjét, aki azt nyilatkozta, hogy "Most, hogy a jogok visszakerültek hozzánk, minden valószínűség szerint belevetjük magunkat a dologba. Ki tudja mit hoz a jövő..."

A Company of Heroes: Tales of Valor designert kérdezve, hogy mi a helyzet a Homeworld 3-mal, sajnos csak annyi választ kaptak, hogy "Ami eddig is.", és hogy nem beszélhet még egyelőre erről.

Jelenleg három futó projectje van a Relic-nek, úgyhogy minden valószínűség szerint a neves RTS még várat magára egy ideig. Ezek egyébként a Dawn of War II, Company of Heroes: Tales of Valor, valamint társfejlesztők az ázsiai piac számára kijövő Company of Heroes Online-ban (a másik fejlesztő a Shanda).

Akinek még nem volt szerencséje hozzá, az eredeti Homeworld 1999-ben jött ki PC-re, a folytatás pedig 2003-ban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward