Jön a Half-Life 2 RTS, a Lambda Wars

Hat évig készítették a rajongók azt az ingyenes Alien Swarm modot, amely most jelent meg Steamen a Valve áldásával.

Jön a Half-Life 2 RTS, a Lambda Wars

Hat évnyi fejlesztés után megjelent Steamen az a mod, amelynek segítségével valós idejű stratégiát játszhatunk a Half-Life 2 világában. A Vortal Storm nevű csapat által készített Lambda Wars című játék a Valve 2010-es felülnézetes shooterét, az Alien Swarmot alakítja át. A darab januárban került fel Steam Greenlightra, most pedig ingyenesen letölthető és nem szükséges hozzá semmilyen Source motoros játék megléte.

A Lambda Warsban mindkét oldalon játszhatunk, az ellenállás parancsnokát, vagy a Combine vezetőjét alakítva. A frakcióknak saját egységei, épületei és képességei vannak. A mod középpontjában a többjátékos mód áll, de szólóban is játszhatjuk a mesterséges intelligencia ellen.

A Valve engedélyt adott a moddereknek arra, hogy híres szériájuk anyagait felhasználják, így autentikus minden karakter, logó és terminológia, amely a Half-Life univerzumából származik. A játékot alaposan kidolgozták alkotói, van benne tutorial pálya, maximum 8 játékost ill. MI-t támogató térképek és MI skirmish mód is. Spectator módban pedig mások meccseinek alakulását követhetjük nyomon.

A hivatalos megjelenés ellenére a játék még mindig bétában van, az alkotók szeretnék összegyűjteni a játékosoktól a visszajelzéseket, mielőtt kijönnének az 1.0-ás verzióval.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward