Jön a Battlefield 1 nyílt bétája

A Gamescom után nem sokkal bele is vethetjük magunkat.

Jön a Battlefield 1 nyílt bétája

Sebastian Moritz, a Battlefield németországi közösségi menedzsere jelentette be egy élőstreames interjúban, hogy a korábban ígért Battlefield 1 nyílt bétára kevéssel az idei Gamescom után számíthatunk.

A rendezvény augusztus 17-21-ig zajlik majd, tehát a béta várható időpontja nagyjából augusztus végére vagy szeptember elejére tehető.

Az EA korábban már megerősítette, hogy nyárra várható egy béta, a friss információ így beleillik a sorba. A cég tavaly nem volt jelen a Gamescomon, ha idén ott lesznek, valószínűleg itt jelentik majd be hivatalosan a béta pontos időpontját.

Moritz azt is megemlítette, hogy a Battlefield Insider program tagjai három nappal korábban kezdhetnek. Korábban csak annyi volt biztos, hogy kapnak némi plusz időt, de hogy mennyit, az csak most derült ki. Insidernek a hivatalos oldalon jelentkezhetünk, olyan pluszok járnak hozzá, mint a játékbeli jutalmak, exkluzív tartalmak, illetve a hivatalos bejelentéseknél korábban értesülhetünk egyes, a Battlefielddel és más játékokkal kapcsolatos hírekről is.

Moritz ezenkívül megerősítette, hogy visszatér majd a nagy népszerűségnek örvendő Rush játékmód. Arról nem beszélt, hogy esetlegesen mennyiben lesz más az új epizódban, mint az eddig ismert verziók, mint ahogy azt sem közölte, a bétában kipróbálhatjuk-e vagy sem.

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward