Jól felszerelt számítógépház, vonzó árcédulával

Bemutatkozik a Spire legújabb számítógépháza, az X2.6018, ami a hardcore gamerek és a combosabb PC-t építő felhasználók igényeit egyaránt kielégíti.

Jól felszerelt számítógépház, vonzó árcédulával

Az XMOD sorozatot erősítő újdonság SECC típusú, megerősített acélból álló vázra épül, ami 0,6 milliméter vastag. A kívül-belül feketére festett számítógépház kétféle változatban kerül az üzletek polcaira: az X2.6018-as modell plexi ablakkal ellátott oldallapot kínál, ezzel szemben az X2.6018 V2-es kiadás perforált oldallapot kapott - ezt leszámítva a két verzió minden tekintetben megegyezik.

Az X2.6018-as modell 508 x 194 x 469 milliméteres mérettel rendelkezik, tömege pedig 6,6 kilogramm. A ház belsejében micro-ATX, illetve ATX formátumú alaplap kaphat helyet, az alaplaptálcán pedig ezúttal is megtaláljuk a szokásos szerelőablakot, ami a processzor-, illetve a processzorhűtő cseréjekor jöhet különösen jól. A szerszámmentesen szerelhető bővítőhelyeket kínáló újdonság esetében természetesen kábelmenedzsment is rendelkezésre áll, azaz a termék lehetőséget biztosít a rendszerben tekergőző vezetékek esztétikus elrendezésére.

Bővítőhelyek terén remek a kínálat, ugyanis a ház 4 darab 5,25 colos, illetve egy 3,5 colos külső bővítőhelyet kínál. Belül négy darab 3,5 colos bővítőhely áll rendelkezésre, PCI bővítőhelyekből pedig hetet kapunk. A közepes torony formátum köré épülő termék ATX formátumú tápegységet fogad, a videokártyák számára pedig 290 milliméternyi helyet kínál. A kuckóban akár nagyobb processzorhűtő is helyet kaphat, a megfelelő szellőzésről pedig több ventilátorral is gondoskodhatunk, sőt, még folyadékhűtő szett beszerelésére is van lehetőség.

Gyárilag két légkeverő jár: egy 120 milliméteres előlapi, illetve egy 120 milliméteres hátlapi, amelyek közül előbbi kék LED-es világítást is kapott. A ventilátorok mindketten nano csapágyazással érkeznek. Rajtuk kívül a ház tetején kialakított perforált szellőzőnyílás mögött további két darab 120 milliméteres ventilátor elhelyezésére is van lehetőség, így igazán huzatossá varázsolható a ház.

Az előlapi portok ezúttal a ház tetejére kerültek. Itt egy USB 3.0-s, illetve két USB 2.0-s port lapul, de rajtuk kívül a fejhallgató kimenet és a mikrofon bemenet is jelen van a kínálatban. A ház tetején egy ventilátorfordulatszám-szabályzót is elhelyeztek a Spire mérnökei, így a rendszerhűtő ventilátorok fordulatszámát egy gyors tekeréssel a pillanatnyi igényeknek megfelelően módosíthatjuk.

A két év garanciával érkező, plexi oldalablakkal ellátott kiadás 47,95 euróba kerül, és hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. Az X2.6018 V2-es kiadás, amely perforált oldalablakkal kerül a boltok polcaira, várhatóan márciusban érkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward