Javítás érkezett a GeForce 337.50 béta driverhez

Az új driver a GeForce 337.61 béta jelzést viseli és két zavaró hibára kínál gyógyírt, amelyek a Georce 337.50 béta megjelenésével ütötték fel fejüket.

Javítás érkezett a GeForce 337.50 béta driverhez

Az Nvidia nemrégiben adta ki legfrissebb GeForce béta driverét, amely a 337.50-es verziószámot viselte. Az új eszközillesztő szoftver komoly gyorsulást ígért rengeteg játékban, így kis is próbáltuk néhány alkalmazásban, hogy pontosan mire képes.

Az Nvidia most egy gyorsjavítást adott ki, amellyel a 337.50 béta driver két zavaró hibáját száműzhetjük. Az egyik hiba a Dell kompakt 4K-s Ultra HD megjelenítőit, a P3214Q és az UP2414Q modelleket érinti: ezeknél a monitoroknál a 337.50 béta driver használata mellett csak az adott monitor felén jelenik meg kép, de az is előfordul, hogy teljesen sötét marad a kijelző. A másik hiba miatt a 337.50 béta driver telepítése után Code 43-as hibaüzenet jelenik meg minden olyan PC-n, amelyen a Hyper-B engedélyezve van.

A fenti két javításon kívül a GeForce 337.61 béta driver semmi egyéb újítást vagy teljesítménynövekedést sem kínál, azaz csak és kizárólag a gyorsjavítás szerepét tölti be. A szoftvert innen lehet letölteni Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 operációs rendszerekhez, természetesen 32- és 64-bites kiadásban egyaránt. A támogatott videokártyák között A GeForce 8800-as sorozatú asztali-, illetve GeForce 8M sorozatú mobil eszközöktől napjaink legmodernebb Nvidia videokártyáiig minden asztali és mobil modell jelen van.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward