Játszható Arma 3 jön az E3 után

A PC játékosok az idei E3 után kipróbálhatják a készülőben lévő Arma 3-at. A fejlesztő Bohemia Interactive felhívta a figyelmünket, hogy a teljes játék megjelenését elhalasztják, hogy helyt adjanak egy átfogó tesztciklusnak.

Játszható Arma 3 jön az E3 után

A PC játékosok az idei E3 után kipróbálhatják a készülőben lévő Arma 3-at. A fejlesztő Bohemia Interactive felhívta a figyelmünket arra, hogy a teljes játék megjelenését elhalasztják, hogy helyt adjanak egy átfogó tesztciklusnak.

Az első "Community Alpha" verzió tehát júniusban jön, az Electronic Entertainment Expo után. Ebben még nem sok minden lesz, viszont akik már ekkor a csatlakozás mellett döntenek, azoknak igen sok beleszólásuk lehet a játék alakításába. Daniel Musil szeretné, ha a legjobb Arma játékot rakhatnák le elétek, így nagyon boldogok lennének, ha segítenétek igen kicsi csapatukat a visszacsatolásotokkal.

Ezt követően persze lesz rendes béta is az év egy későbbi szakaszában, amennyiben már valami kiforrottabb élményre vártok. A teljes verzió a negyedik negyedévre várható (nyárra volt időzítve ezt megelőzően).

Ez alatt az idő alatt több lehetőséget szeretnének beépíteni a játékba és javítani jó néhány bugot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward