Játék videóhírek összefoglaló

God of War Collection, Starcraft II Battle Report IV, Jurrasic: The Hunted, Painkiller Resurrection, Halo Waypoint

Játék videóhírek összefoglaló

God of War Collection

Nemrég megírtuk, hogy felénk nem lesz GoW 3 demo az idén, de ami talán még rosszabb, hogy a God of War Collection, ami az első két részt tartalmazza némileg feljavítva, egyetlen Blu-Ray lemezen, már biztos, hogy csak jövőre jelenik meg Európában. Az alábbi bemutató alapján pedig mi nagyon szeretnénk egyet (még GoW 3 demo kupon is jár hozzá), úgyhogy aki hasonlóan érez és elég türelmetlen az kezdhet barátkozni egy tengerentúli rendeléssel.

(megj.: csak azt nem értem hogy hagyhatták ki a régi GoW 2 trailer egyik legjobb részét:

 „Your soul will never find peace, for what you have become.

- I am what the gods have made me!”)

Starcraft 2 Battle Report IV

Ki ne emlékezne a Starcraft első részének Lost Temple térképére, hiszen játékosok százezrei használták a Battle.net-en. A legújabb Battle Reportban egy Terran vs. Protoss meccset láthatunk a némileg átalakított pályán.

Jurrasic: The Haunted

Dinókra lövöldözni jó ugye? Főleg ha minél nagyobbak. A Jurrasic nem az első játék lesz, ami ezzel a témakörrel próbálkozik, biztos vagyok benne, hogy legalább a Turok mindenkinek azonnal eszébe jutott a cím alapján. A kérdés már csak az, hogy meglesz-e a Jurrasic-ban az a plusz amitől jó játékká is válik.

Painkiller Resurrection

Ha nem is övezte akkora rajongás, mint az agykikapcs komoly Samu-t, azért a Painkiller is nagyon szórakoztató volt a maga idejében. A feltámasztási láz elérte ezt a játékot is, így nemsokára újra apríthatunk mindent, ami elénk kerül, hiszen a promo szerint menny és pokol között csak fájdalom van.

Halo Waypoint

A Halo Waypoint a Halo sorozat rajongóinak az alfa és az omega, ahonnan érdemes lesz elindulni és megérkezni, állandóan lesni, mikor bukkan fel egy új DLC, éppen melyik a legjobb csapat a neten és így tovább. Rajongóknak a videó kötelező, a többiek szerintem tudnak nélküle is nélni.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward