Játék videóhírek (51. hét)

Gran Turismo 5 demó gameplay, Red Dead Redemption gameplay, Mass Effect 2 trailer, Heavy Rain egyveleg és CnC 4 gameplay!

Játék videóhírek (51. hét)

Gran Turismo 5 (PS3)

Holnap érkezik a tartalmát tekintve erősen visszafogott demo, ám egyesek már rátehették a kezüket. Az alábbi videón kívül például a DigitalFoundry-s srácok is alávetették néhány tesztnek, és igen 1080p-ben is kitolja a 60fps-t. Elég sokat trükköztek a fejlesztők, hogy ez így legyen, de azért a látványra így sem lehet panaszunk!

Red Dead Redemption (PS3, Xbox 360)

Bár csak tavaszra várjuk az RDR-t, de úgy látszik beindul a videó áradat. Kezdetnek némi gameplayt kapunk, amiből kiderül, hogy a nagy nyitott világ mennyire kidolgozott, és hogy teljesen rajtunk áll, hogy milyen irányba visszük el főhősünket.

Mass Effect 2 (PC, Xbox 360)

A Mass Effect 2 viszont már itt van a nyakunkon, jövő hónap végéig mindenki igyekezzen még ötször letolni a Dragon Age: Originst, mert jön a következő addiktív Bioware játék! Az új trailerben sok új infó nincs, de keményen hangulatfokozó, érdemes megnézni.

Heavy Rain (PS3)

A PS3 exkluzív játékra már most sokan úgy tekintenek, mint egy interaktív filmre (miközben a fejlesztők kézzel-lábbal tiltakoznak, mert sokan ezt a játékmenetre is értik, pedig tényleg nem az). Az igazság órája már csak pár hónapnyira van, de addig is kaptunk egy szép hosszú videósorozatot a játék egyik részéről. Ha így folytatják a végén még megnézhetünk mindent mielőtt kijön a játék, úgyhogy csak óvatosan!

Folytatások:part 2, part 3, part 4, part5

Command and Conquer 4 (PC)

Végül pedig álljon itt az új CnC legfrissebb trailere. Az eddig látottak és hallottak alapján méltó lezárása lesz ez az egyik legnagyobb RTS sorozatnak.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward