Játék készül a Péntek 13-ból

Jason egy multiplayer játék keretein belül tér vissza, még idén.

Játék készül a Péntek 13-ból

Azt is írhattam volna, hogy újra játék készül a Péntek 13-ből, ugyanis NES-re már megjelent egy Friday the 13th-licencre épülő anyag 1989-ben. Azóta azonban egyetlen játékban sem tűnt fel egyedül, "főszereplőként" a hokimaszkos mészáros, Jason Voorhees.

Az utóbbi időben azonban ismét nagy a nyüzsgés a Friday the 13th körül, mivel már úton a tizenharmadik (!) mozifilm, és idén egy új tévésorozat is megjelenik, úgyhogy a franchise-ért felelős Sean S. Cunningham (akit sokan a szeletelős horror műfajának feltalálójaként tartanak számon) elmondta, éppen eljött az ideje annak, hogy végre interaktív formában is megtapasztaljuk a Camp Crystal Lake-környéki eseményeket.

De hogy milyen lesz a készülő Péntek 13 játék? Nos, úgy tűnik, hogy egy aszimmetrikus kompetitív többjátékos anyag lesz (milyen népszerű ez mostanában), ahol egy kisebb csapatnyi ügyes túlélő harcol majd a kvázi halhatatlan, egyetlen játékos által irányított Jason ellen.

Sean S. Cunningham egyelőre csak annyit mondott, hogy a játékon egy tapasztalt fejlesztőcsapat dolgozik, több platformra készül, és idén októberben jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward