Járműveket is vezethetünk majd a Cyberpunk 2077-ben?

Árulkodó álláshirdetések a Witcher alkotóinak új szerepjátékához.

Járműveket is vezethetünk majd a Cyberpunk 2077-ben?

A pénzügyileg pompás helyzetbenlévő CD Projekt Red következő nagy RPG-jéhez, a Cyberpunk 2077-hez keres munkatársakat és a pozíciók leírása elég sokat elárul magáról a játékról is.

Programozót keresnek például a járműves játékmenet elkészítéséhez, mely játékmenet magában foglalja autók, motorok és egyebek vezetését, sőt, a pilóta-feladatok elvégzését is – ezek szerint repülőre is szállhatunk majd. Ehhez a részleghez játékmechanikákat megálmodó dizájnert is felvennének, aki meghatározza az irányítást, a járművekkel vívott harcot és az ehhez kapcsolódó MI-rendszereket.

Nem feledkeznek meg a járgányok külsejéről sem, olyan grafikust keresnek, akinek feladata a járművek, gépek és fegyverek technikai koncepciójának megtervezése lesz.

Nem ezek az egyedüli nyitott pozíciók: több, mint 60 állásra keresnekmegfelelő munkatársat a Cyberpunk 2077 csapatába. A munkavégzés helye Krakkó és Varsó.

A játék valamikor 2017 és 2021 között fog megjelenni, de pontosabb infókat majd akkor tudunk meg róla, ha a CD Projekt Red valami igazán meggyőzőt tud mutatni nekünk. A Cyberpunk 2077 (reméljük a cím nem a megjelenési dátumra utal) egy disztópikus jövőben játszódik, készítésében pedig közreműködik a Cyberpunk-szerepjáték alkotója, Mike Pondsmith is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward