Járművek a Destiny-ben: a Shrike

A Bungie fejlesztői a játék járműveiről szóló sorozatukban a Shrike nevű járgányt mutatják be.

Járművek a Destiny-ben: a Shrike

A Destiny világában feladatunk a Föld utolsó biztonságos városának védelme lesz, ehhez sokszor nagy távolságokat kell gyorsan megtennünk, hogy időben el tudjunk érni a különböző csaták helyszíneire. A Shrike névre hallgató áramvonalas járgány számára nem jelentenek akadályt a Mars bíbor dűnéi, a Vénusz buja dzsungelei, a Hold poros kráterei és a Föld lepusztult tájai sem, csak úgy falja a kilométereket.

A karcsú, fürge és gyors járművet bármikor előkaphatjuk a zsebünkből, vagy jön, ha füttyentünk, vagy ilyesmi, ahogy ez már ezekben a játékokban lenni szokott, a lényeg, hogy nem kell megjegyeznünk, hol parkoltunk, és barátainkkal együtt futurisztkus motorosbandaként juthatunk el A-ból B-be, és közben még jól is fogunk szórakozni. Tom Doyle fejlesztő szerint a közlekedésnek is szórakoztatnia kell, nem szabad csupán egy menüponttal elintézni a dolgot.

Irány a Mars, a Vénusz, a Hold, az Endor (ja, ez utóbbi mégsem)!

Minél többet használjuk járgányunkat, annál jobbak leszünk vezetésében és idővel fel is spécizhetjük. A Shrike a három kasztnak megfelelően alapban három színben ill. mintázatban létezik. A mintázatok változnak, ahogy haladunk a játékban, a sokat látott veteránok tapasztalatairól járművük is mesélni fog az értő szemlélőnek.

A Shrike csak egyike a Destiny-ben szereplő közlekedési eszközöknek, a Bungie a későbbiekben még többet is be fog mutatni. A Shrike dizánja is változhat még. A játék szeptember 9-én fog megjelenni PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A béta idén nyáron várható.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward