Januári PS Plus játékok és extrák a kimaradásért cserébe

A januári lista egész jó lett, a karácsonyi kimaradásért cserébe pedig extra előfizetési időt és kedvezményt kínál a Sony.

Januári PS Plus játékok és extrák a kimaradásért cserébe

Januári PlayStation Plus játékok

Hetedikén cseréli a Sony a PS Plus előfizetéshez kötött ingyenes játékok listáját, és az új kínálat is elég erős lett. Bő egy évvel a PS4 startja után úgy látszik, hogy végre elkezdenek a nagyobb címek is a listára kerülni, és nem csak indie játékokból válogathatunk. Decemberben az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition volt az első olyan cím, ami már az AAA kategóriából került ki, most pedig a mindössze fél éve kijött InFamous: First Light lesz a kínálat csúcsa (ez a Second Son egyedül is futtatható kiegészítője, ami a nagy játék előtt játszódik).

PlayStation 3-ra a Prototype 2 és a Ducktales: Remastered érkezik, Vitára pedig a „Woah Dave!” és a „Duke Nukem 3D Megaton Edition!”, szóval csupa felkiáltójeles cím. Vagyis majdnem, ugyanis kiderült, hogy a pletykákban még csak a PS4 mellett szereplő The Swapper mind a három konzolon elérhető lesz.

Ha valaki a nagy karácsonyi nyüzsgésben elfelejtette volna az előző havi kínálatot átnézni, még érdemes lehet a váltás előtt, mert olyan címek vannak benne, mint a felújított Hitman Trilógia PS3-ra, a Deadly Premonitions: Director’s Cut (aminek valószínűleg csak egy réteg örül, de ők nagyon) és a már emlegetett Injustice.

Némi extra is jár a karácsonyi PSN kimaradásokért

Karácsonykor egy túlságosan unatkozó, gondolkodni nem nagyon képes társaság úgy döntött, hogy a legnagyobb poén az lenne, ha a PlayStation Network-öt és az Xbox Live-ot túlterheléses támadás alatt tartanák, nehogy még véletlenül valaki játszani tudjon a fa alól kirángatott ajándékával. A PSN több napos kiesése miatt (elég lassan állt helyre a rend) a Sony 5 nap extra PS Plus előfizetést ad minden olyan játékosnak, akinek december 25-én be volt aktiválva a szolgáltatás valamilyen formában (előfizetés vagy ingyenes próbaidőszak). Ezen felül valamikor a hónapban érkezik egy 10%-os kedvezmény is, amit egyszer lehet majd aktiválni, de a teljes kosár tartalmára, tehát akár több játékra is érvényes lehet egyszerre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward