Januárban jön az AC Liberation HD

A Ubisoft megerősítette, hogy a PS Vitás Assassin's Creed Liberation új, HD változata január 15-én jön ki PC-re és PSN-re.

Januárban jön az AC Liberation HD

A Ubisoft megerősítette, hogy a PS Vitás Assassin's Creed Liberation új, HD változata január 15-én jön ki PC-re és PSN-re, és valamikor januárban XBox Live-ra is. Az ára 20 euró lesz, az előrendelési lehetőség már nyitva áll PSN-en, Uplay-en és Steamen, de csak az előbbi kettő esetében kaptok a "Voodoo pakk" mellett még 25% árkedvezményt is az előrendelés mellé (= 15EUR).

Az Xbox 360 felhasználók, akik megvették az AC4: Black Flag szezonbérletét, limitált ideig szintén megkapják ezt a kedvezményt.

A Liberation tavaly novemberben jött ki exkluzívan PS Vitára, a HD verzió az átdolgozás után már közelebb áll az AC3-hoz grafikailag. A játékból természetesen kivették az érintőképernyős kihívásokat, ám cserébe kapunk 15 új küldetést. Javítottak a hangzáson, az arcmimikán és a mesterséges intelligencián is. Átdolgoztak néhány meglévő küldit is, többek között jobbá téve a free-running útvonalakat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward