Januárban jön a Mass Effect 3 demó

A BioWare bejelentette a single és multiplayer Mass Effect 3 demót. A próbaverzió januárban jön ki, még a játék megjelenése előtt.

Januárban jön a Mass Effect 3 demó

A BioWare bejelentette a single és multiplayer Mass Effect 3 demót. A próbaverzió januárban jön ki, még a játék megjelenése előtt. Amennyiben megvásároltátok a Battlefield 3-at és van hozzá online útleveletek regisztrálva az EA accountotokon, akkor hamarabb hozzájuthattok majd a többieknél.

Hogy mindez gördülékenyen menjen, lesz majd egy online eszköz, ami ellenőrzi nektek a feltételek meglétét az EA Accountotokon.

Akik imádják a Mass Effectet, de nem annyira vannak így a katonai shooterekkel se csüggedjenek, a BioWare november vége és december eleje között közzé tesz még egy módot, amellyel korai hozzáférést nyerhettek magatoknak. Az, hogy pontosan mit jelent időben a korai hozzáférés, még nem tisztázott. A demó megjelenésének pontos dátumát november végén jelentik be.

Ha már Mass Effect, akkor tegyünk említést a BioWare Pulse legutóbbi adásáról, mely ezúttal a Dark Horse féle Mass Effect képregény szériára fókuszált. A héten megjelent az Invasion! (Nekünk volt szerencsénk külföldről beszerezni a Redemptiont, melyet ajánlunk is minden angolul tudó ME rajongó figyelmébe!)

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward