Januárban jön a Dustforce konzolokra

A pontgyűjtögetős platformer játék januárban jön PS3-ra, Vitára és Xbox 360-ra, jelentette a kiadó Capcom.

Januárban jön a Dustforce konzolokra

A pontgyűjtögetős platformer játék januárban jön PS3-ra, Vitára és Xbox 360-ra, jelentette a kiadó Capcom. A konzol változatok €9.99 / $9.99-os áron érkeznek, cross save és crossplay lehetőségekkel a két Sony konzol között, vagyis oda-vissza hordozhatjátok mentett állásotokat, ha a Vita/PS3 verziókat szerzitek be. Azt nem pontosították, hogy cross-buy cím is lenne a játék (vagyis 1 megvétellel megkapnánk mindkét platformra), de ez sincs még teljesen kizárva, bár így, hogy nem emelték ki külön, kevés rá az esély.

A Dustforce konzolos változataiban több mint 50 pálya lesz, támogatott a 4 fős multiplayer és lesznek online toplisták is. A Vita változatnak ad-hoc támogatása lesz (2 PS Vita kapcsolódása), a PS3-nál vissza lehet játszani a mentéseinket, ha szerettek ezzel vagánykodni. :)

A játék PC-n már jó ideje kint van, pontosabban tavaly január óta és sok helyen nagyon pozitív fogadtatást kapott. A platformer műfaj azok között van, amik leginkább illeszkednek a konzolokhoz, ezért különösen várjuk, hogy ott is bevethessük magunkat a takarításba.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward