Jade Raymond az Electronic Artshoz igazolt

A Ubisoft Toronto egykori vezetője az Electronic Artsnál vezet majd egy új stúdiót, meg egy régebbit is.

Jade Raymond az Electronic Artshoz igazolt

Az Assassin's Creed egyik eredeti alkotója, és a Ubisoft Toronto egykori nagyfőnöke pár hónappal ezelőtt hagyta el a francia kiadó kötelékét, ám akkor még nem tudtuk, mik a további tervei. Most már tudjuk. Jade Raymond elárulta, mostantól az Electronic Artsnál dolgozik, ráadásul nem is akármilyen pozícióban, és nem is akármilyen felelősségekkel, hiszen egyszerre két stúdiót is felügyel majd.

Először is, Raymond vezetésével egy új stúdiót nyit az Electronic Arts a kanadai Montreálban. Az EA Motive pontos feladatköre egy kicsit homályos, de a hivatalos nyilatkozat alapján úgy tűnik, hogy csapat több dolgot is csinál majd egyszerre. Egyfelől teljesen új kreatív projekteket dédelgetnek és növesztenek ki, másfelől pedig besegítenek ebbe-abba az Electronic Arts többi csapatának. Szorosan együttműködnek például a Mass Effect Andromedát készítő BioWare Montreal brigádjával is.

Ezen kívül Jade Raymond irányítása alá kerül a kaliforniai Visceral Games, így tehát az ott készülő, Amy Hennig által felügyelt új Star Wars játék is. A hölgy elmondása alapján a Motive stúdió ennek elkészítésébe is besegít majd.

Raymond egyébként nagyon elismerően nyilatkozott a Frostbite motorról, szerinte elképesztő dolgokat lehet véghez vinni a segítségével, és már alig várja, hogy lássa, mivel áll elő a saját csapata.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward