IW: újabb két veterán távozik

Az Infinity Wardtól szépen kettesével távoznak a dolgozók, Jason West és Vince Zampella eltávolításának hatása tovább gyűrűzik. Nem olyan rég írtuk meg a vezető dizájner Todd Alderman és a szoftvertervező Francesco Gigliotti elvándorlását, most újabb két régi dolgozó hagyja ott a Modern Warfare 2-t fejlesztő stúdiót.

IW: újabb két veterán távozik

Az Infinity Wardtól szépen kettesével távoznak a dolgozók, Jason West és Vince Zampella eltávolításának hatása tovább gyűrűzik. Nem olyan rég írtuk meg a vezető dizájner Todd Alderman és a szoftvertervező Francesco Gigliotti elvándorlását, és most újabb két régi tag hagyja ott a Modern Warfare 2-t fejlesztő stúdiót.

Ezúttal egy programozó, Jon Shiring és egy dizájner, Mackey McCandlish adták be a felmondásukat. Azt még egyelőre nem tudni, hogy a négyes a West és Zampella új stúdiójához, a Respawn Entertainmenthez megy-e, de nekünk van egy fogadásunk rá, hogy igen. Az Activision persze töretlenül állítja, hogy "még mindig rengeteg tehetség maradt az Infinity Wardnál, akik készek rá, hogy új, izgalmas projektekbe fogjanak".

Az óriáskiadó hozzátette, hogy "nem lepődött meg azon, hogy a Respawn leszerződött az EA-val". Hmmm, mi sem lepődtünk meg azon, hogy ők nem lepődtek meg ezen!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward