IW: kemény harc a csalók ellen az MW3-ban

Mint minden évben, idén is kapunk rá ígéretet, hogy a PC-s változatot nem fogják elárasztani a csalók. Kíváncsian várjuk az újítások beválnak-e.

IW: kemény harc a csalók ellen az MW3-ban

Az Infinity Ward azt ígérte, hogy idén jobb munkát végeznek a PC-s csalók kiszűrésével, a Modern Warfare 3 esetében nem fordulhat elő az, ami elődjében, hogy minden sarkon belefuthatunk egy cheaterbe (ami ugye hamar idegesítővé válik). Az IW közösségi felelőse Robert Bowling sokat nem árulhatott el az új rendszerről, de elmondása szerint idén sokkal több energiát fektetnek a csalók kiszűrésébe, mint eddig bármikor.  A kód nagy részét lezárták, és mikor fellépünk multiba, a szerver ellenőrizni fogja, hogy megfelelő programkódot futtatunk-e. Persze idővel bármit át lehet verni ezt ők is tudják, ezért sokkal könnyebbé teszik a csalók jelentését, és külön csoportot állítanak fel a játékok monitorozására és a csalók elkapására.

Bowling szerint az új közösségi szolgáltatás, az Elite is segíteni fog a káros egyedek kiszűrésében, hiszen a statisztikákon egyből látszik, ha valaki irreálisan kiemelkedő teljesítményt nyújt majd. Ha pedig már az Elite-nél tartunk, az Activision egyik vezetője nemrég azt nyilatkozta, hogy a jövőben szerinte az olyan statisztikákat tároló közösségi szolgáltatások mint az Elite és a Battlelog (Battlefield 3) természetesek, szinte kötelezőek lesznek a játékokban. Nos, meglátjuk igaza lesz-e, a közeljövő egyelőre érdekesebb, nyakunkon a két gigász csatája: előbb a Battlefield jelenik meg, majd nem sokkal később követi az új Call of Duty is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward