Itt játszódhat a Dragon Age 4

Novellák erősíthetik meg az új részét helyszínét.

Itt játszódhat a Dragon Age 4

Gyakorlatilag a Dragon Age: Inquisition utolsó DLC-je a Tresspasser óta megy a találgatás a rajongók között, hogy mi lehet a negyedik rész helyszíne. Eddig mindegyik résznek megvolt a maga ikonikus helye: az első epizód Fereldenben játszódott, a második Kirkwall városában, a harmadik pedig nagyrészt az Orlesian Empire területén.

Mivel a Dragon Age: Inquisition végén a főszerepló beledöf egy kést a térképen a Tevinter Imperium területére, a rajongók már egy jó ideje sejtették, hogy ez lehet a sorozat következő célpontja. Ezt látszik megerősíteni az is, hogy most a Dragon Age vezető írója, Petrick Weekes bejelentette, hogy egy antológia-sorozat érkezik rövid novellákkal Dragon Age: Tevinter NIghts címen, számos különböző szerzőtől.

A Dragon Age világában folyamatos a konfliktus a mágusok és a templarok között, úgyhogy logikus lenne ezúttal Tevintert meglátogatni, mint a mágusok központját. Míg a Dragon Age világának többi területén komolyan szabályozzák a mágiahasználatot, itt teljesen más a helyzet, amit a többi birodalom nem is néz jó szemmel.

A BioWare rendszeresen készül fel egy-egy új szerepjátékára olyan módon, hogy regényeket vagy rövid történeteket ad ki, melyek megágyaznak a játéknak, különböző szereplőket mutatnak be, és úgy általánosan felvezetik a játékot. Viszonylag nyugodtan tippelhetjük tehát, hogy itt is ez lesz a helyzet, úgyhogy a rajongóknak a Dragon Age 4-re való felkészüléshez érdemes lesz belevetniük magunkat a Tevinter Nightsba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap