Itt az első Orcs Must Die DLC

Holnap jön az Artifacts of Power, az első letölthető kiegészítő az Orcs Must Die-hoz,

Itt az első Orcs Must Die DLC

Ha eddig haltak, most itt az ideje, hogy halálnak halálával haljanak az orkok, méghozzá az új DLC, az Artifacts of Power segítségével, amely október 25-én jelenik meg, és 2,49 euró lesz Steamen. A pakkban két új fegyvert, két új csapdát és új upgrade-eket találhatunk.

Vampiric Gauntlets: félelmetes kesztyű, melynek segítségével az ellenfél életerejét leszívva magunkat gyógyíthatjuk. Ha kifogyunk a manából, a kesztyűt arra is használhatjuk, hogy életerőnket feláldozva manát nyerjünk.

Alchemist's Satchel: ebből a tatyóból halálos savbombákat dobálhatunk, melyek parancsunkra leolvasztják egy egész csapat ellenfél csontjairól a húst.

The Shock Zapper: ezt a túlméretezett kártevőirtót a mennyezetre szerelhetjük, ahonnan egyformán halálos hatékonysággal fogja a repülő és a földi egységeket ledurrantani.

Floor Scorcher: forróvá teszi a talajt az ellenfelek lába alatt. Amikor a lángokat látják, már késő, nekik annyi.

Új csapda upgrade-ek: Két új indok, hogy visszamenjünk War Mage és Nightmare fokozaton 5 koponyás eredményt elérni. Az új kiegészítő lehetővé teszi, hogy a koponyákat elköltve továbbfejlesszük a Shock Zappert és a Floor Scorchert.

Az Artifacts of Power az első Robot által tervezett két DLC pakk közül. Boldog orkgyakást és hentelést minden mágusnak! (A játékról részletes ismertetőt olvashattok a hamarosan megjelenő cikkünkben).

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward