Itt a JRPG inspirálta Child of Light

A Far Cry 3 rendezője most egy indie-méretű, 2D projektbe kezdett, hogy így tisztelegjen a japán szerepjátékok előtt, jelentette a Ubisoft.

Itt a JRPG inspirálta Child of Light

A Far Cry 3 rendezője most egy indie-méretű, 2D projektbe kezdett, hogy így tisztelegjen a japán szerepjátékok előtt, jelentette a Ubisoft. Patrick Plourde következő játéka tehát a Child of Light, egy tündérmese-szerű letölthető cím, amit úgy szeretne megcsinálni, hogy az az "antitézise" legyen az AAA kategóriás játékoknak.

Pourde a GDC Europe-on mutatta be a játékot, ahol azt is elmondta, hogy a Ubisoft Montpellier által készített UbiArt motorra tervezték meg, amit eredetileg a Rayman Origins-hez írtak. A UbiArt miatt a Child of Light külső megjelenése olyan, mint egy kézzel rajzolt koncepciós rajz, amely az egyik korai Final Fantasy játékhoz készült, nem pedig mint egy pixelekből felépített valami.

Gameplay szempontból valami olyasmire kell számítani, mintha egy Limbo-szerű platformerrel vegyítenétek a Final Fantasy 6 harcrendszerét.

Egyelőre túl sok mindent nem tudtak mutatni a Child of Light-ból, csak egy művészi rajzot, ami Plourde szerint körülbelül így fog kinézni in-game is. (Plusz elcsíphettek még egy-két képkockát a Gamespot összefoglalójából is.)

A Child of Light-ot mindössze 30 ember készíti, de remélhetően még idén télen a kezünk közé kapjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward