iPad: Worms és Might&Magic

Azon töritek a fejeteket, hogy milyen játékot rakhatnátok a frissen vásárolt iPadotokra? A Team 17 és az Ubisoft segíthet a döntésben.

iPad: Worms és Might&Magic

Worms HD

Igen, a beígért új Steames 2D-s változat mellett kijött egy iPad verzió is a kukacos játékból. A Worms tökéletesen passzol az érintőképernyőhöz, szinte ordított egy portért. A gépet kényelmesen passzolgathatjuk egymás között játék közben, ha szemben ülünk, akkor a képernyő ügyesen meg is fordul játékos cserénél, hogy ne kelljen forgatni az eszközt. Lesz hotseat multiplayer 4 fő részére, iTunes támogatás és gyakori auto-save arra az esetre ha hirtelen kell abbahagynunk a játékot. (Támogatott nyelvek: angol, francia, spanyol, olasz, holland.) A Team 17 szerint sikeres játékplatformmá nőheti ki magát az iPad.

Might & Magic Heroes Kingdoms

Ingyenesen játszható masszívan multiplayer web bázisú játék perzisztens(állandó) világgal. Jól hangzik mi? A hangzatos név mellé a megszokott képlet társul, gyűjtögessük a nyersanyagokat és ápoljuk diplomáciai kapcsolatainkat Ashan földjén. Összefoghatunk tehát más játékosokkal és szövetségeket alapíthatunk. A rossz hír az, hogy egyelőre csak az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban elérhető. Az Ubi már tervezi, hogy kiterjeszti az Egyesül Államokra is, szerintünk az EU többi régiójának sem kell túl sokat várnia rá... A játék az appstore-ból lesz letölthető, más platformoknál erre nincs szükség, böngésző alapú a játék.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward