Inner Chains - indie horror FPS

Inner Chains - indie horror FPS

A Telepaths Tree lengyel független csapat már több mint egy éve dolgozik egy érdekesnek ígérkező horror FPS-en, amely az Inner Chains címet kapta. Az Uneral 4-es motorral működő darabban, amely VR-támogatással készül, sötét, szürreális tájakon járva kell felvennünk a harcot a biomechanikus evolúció során létrejött lényekkel.

A játék a távoli jövőben játszódik, egy barátságtalan bolygón, ahol az emberi faj kihalását követően a természet visszavette azt, ami az övé. A kialakulóban lévő új életformák a túlélésért folytatott harc során összeolvadtak a hasonló célokért küzdő megmaradt gépekkel, és egyfajta biomechanikus szimbiózisban olvadtak össze és éltek (vagy az előzetest nézve inkább élőhaltak) több millió éven át. Ezután újból felbukkant az emberi faj, de mivel tagjai még a középkorihoz hasonló szinten élnek, nem értik, és közülük a legtöbben nem is igazán tudják használni a fejlett technológiát. Az embereknek az a csoportja, aki először felfedezte és működésre tudta bírni a gépeket nem kis hatalomra tett szert segítségükkel, és egyfajta kiváltságos kaszttá emelkedett a társadalmi ranglétrán.

Főhősként az lesz a feladatunk, hogy eljussunk a Last Hope nevű mitikus helyre, ahonnan elhagyhatjuk ezt a sötét, elfajzott, haldokló bolygót. Kezdetben még vakon követjük az uralkodó kaszt tanításait és eszméit, de lassan rá kell ébredjünk, hogy semmi sem az, aminek látszik. Az ellenséges állatok és növények mellett saját gyengeségeinkkel is fel kell vegyük a harcot, melynek során az éberség, a logikus gondolkodás, a gyors reflexek és az alkalmazkodóképesség lesznek a legjobb barátaink.

A Telepaths Tree csapata veterán fejlesztőkből áll, akik olyan játékokon dolgoztak, mint pl. a BulletStorm, a Gears of War, a Dying Light, vagy a The Witcher 3. A látványterveket a stúdió alapítója, Tomasz Strzałkowski készítette, akinek H.R. Giger és Hieronymus Bosch művei is láthatóan a kedvencei közé tartoznak.

Az Inner Chains nemrég került fel Kickstarterre, és Steam Greenlighton is lehet támogatni. A Kickstarteres kampányból még 21 nap van hátra, de a szükséges 10 000 dolláros összeg már megvan, úgyhogy felbukkantak a kiterjesztett célok is. Ezek között van Linux támogatás, és több tartalom is (például alternatív befejezés).

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward