Ingyenes SW: Clone Wars MMO készül

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy egy új, ingyenesen játszható, főként gyerekeknek szóló, rajzfilmes stílusú MMO játékon, a Star Wars: Clone Wars Adventures-ön dolgozik (ennek alapját értelem szerűen a Clone Wars TV show és film adta). A játék online és boltban is beszerezhető lesz PC-re.

Ingyenes SW: Clone Wars MMO készül

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy egy új, ingyenesen játszható és főként gyerekeknek szóló, rajzfilmes stílusú MMO játékon, a Star Wars: Clone Wars Adventures-ön dolgozik (ennek alapját értelem szerűen a Clone Wars TV show és film adta). A játék online és boltban is beszerezhető lesz PC-re.

"A Clone Wars Adventures az elérhető legeredetibb élményt nyújtó CW játék lesz a gyerekek és családjaik részére, hogy együtt, közösen játszanak a nappaliban." - nyilakozta Mary Bihr a LucasArts-tól. Ez lesz a második közös projektjük a SOE-vel a Star Wars Galaxies után.

A játék nagy valószínűséggel a Sony hatalmas népszerűségnek örvendő aranyos családi MMOján, a Free Realms-en alapszik majd. Aki még nem hallott róla, annak ajánljuk korábbi híreinket és a hivatalos honlapot. Visszatérve a hír főszereplőjére, lesz benne bőséggel harc csillagvadászokkal, versenyzés suhanókkal (speeder bike, swoop) és droid programozó fejtörő feladványok. Rengeteg testreszabási és közösségi lehetőség, a SOE-től megszokott minőségben.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward