Ingyenes mobilos játék a Knackhez

A Sony ingyenes mobilos játékokkal szeretne kedvet csinálni PS4-es darabjaihoz.

Ingyenes mobilos játék a Knackhez

A Sony többé már nem a riválisokat látja az iOS-ben és az Androidban, hanem olyan eszköznek tekinti őket, melyek segítségével mobilos társalkalmazásokkal terjesztheti a PlayStation üzenetét. Shuhei Yoshida , a Sony Worldwide Studios főnöke egy interjúban erről az újfajta hozzáállásról beszélt.

"Teljesen megváltoztattunk az olyan mobil eszközökhöz való hozzáállásunkat, mint az okostelefonok és a táblagépek. Korábban úgy éreztük, hogy ezek általában véve versenytársai a kézikonzolos játékainknak, de manapság mindenkinek van okostelefonja és táblagépe, ahogy korábban mindenkinek volt PC-je - ezek olyan eszközök, melyeket az emberek minden nap használnak."

Yoshida elmondta, hogy a PlayStationös játékokkal párhuzamosan hozzájuk tartozó bónusz alkalmazásokat fognak kiadni, melyek arra bátorítják az embereket, hogy kipróbálják a nagy játékot is. A kis alkalmazások segítségével pl. bónusz tárgyakhoz lehet majd jutni a nagy játékokban. A PlayStation 4 egyik induló címe, a Knack már ennek jegyében jelenik majd meg.

"Bizonyos esetekben mini-játékokat készítünk a PS4-es darabokhoz - magyarázta Yoshida. "A Knack esetében például kiadunk egy ingyenesen játszható fejtörőt. A játék szórakoztató lesz, és segítségével olyan tárgyakat szerezhetünk, amelyeket PS4-en fogunk tudni használni. Az embereket ez talán motiválni fogja, mert ha már szereztek pár tárgyat, akkor lehet, hogy ez felkelti az érdeklődésüket a nagy PS4-es játék iránt."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward