Ingyenes MGO tartalom jön májusban

A Konami két új módot, a Race Mission-t és a Patriot-ot fogja behozni 2 májusban megjelenő új Metal Gear Solid letölthető tartalomban.

Ingyenes MGO tartalom jön májusban

A Konami két új módot, a Race Mission-t és a Patriot-ot fogja behozni két, májusban megjelenő új Metal Gear Solid letölthető tartalomban.

Az első - a Race Mission mód - 12-én jön. Ebben két csapat (piros és kék) versenyezhet, a játék célja, hogy megvédjenek egy embert, míg eljut egy adott helyre. Az úton több checkpoint is lesz, amint átvisszük az emberünket egyen, megjelenik a következő. Ha nem sikerül időre abszolválni egy-egy ellenőrzőpontot, akkor a kísérő küldetés újraindul, az addig megtett út pedig elveszik.

A második - a Patriot - május 26-án kerül fel a Metal Gear Online-ra. Ez a játék random válogat néhány embert az MGO felhasználók közül és megteszi őket Patriot-nak. Ez felruházza őket egy 5.56mm-es kézi puskával, amelynek végtelen tölténye van, és soha nem kell újratölteni...

"Jobb ha résen lesztek mikor egy Hazafi csatlakozik a játékotokhoz!" - ijesztget minket a Konami Online-os Brandon Laurino az US PlayStation blogon...

A két ingyenes adalékhoz nincs szükség arra, hogy meglegyen a márciusban megjelent SCENE kiegészítő (ami egyébként 2 új játszható karaktert, 3 térképet, új játékmódokat és kiegészítőket hozott be), vagy bármelyik másik korábbi expanzió.

Scene trailer:

                       

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward