Ingyenes lett a Naked War

A The Pickford Brothers 5 évvel ezelőtt megjelent PC-s körökre osztott stratégiai játéka, mely tele van jópofa rajzfilmes figurákkal, most ingyenes lett.

Ingyenes lett a Naked War

A The Pickford Brothers 5 évvel ezelőtt megjelent PC-s körökre osztott stratégiai játéka, mely tele van jópofa rajzfilmes figurákkal, most ingyenes lett. A játék letölthető a hivatalos Naked War honlapról, mindössze 36MB. John Pickford azt nyilatkozta, hogy igyekeznek a szervereket addig fenntartani ameddig csak lehet, de ettől függetlenül ha érdekel titeket, azért érdemes minél hamarabb letépni.

A lényeg, hogy hamarosan jön a játékhoz egy folytatás, amely Facebookra és hasonló közösségi és üzenő honlapokra lesz tervezve, de amíg ez elkészül, addig belekóstolhattok, hogy milyen is volt a jó öreg alap PC verzió. A Pickford testvérek jelenleg máson is ügyködnek, a következő játékuk a Magnetic Billiards: Blueprint lesz iPad-ra, iPhone-ra és iPod Touch-ra. Ez még ebben a negyedévben kijön.

A The Pickford Brothers már jó rég óta ott van az iparban, ha még emlékeztek rá, akkor övék az 1993-ban megjelent Super Nintendos Plok! is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward