Ingyenes lesz a Defiance

Közeleg a Defiance tévésorozat második évadjának bemutatója, melynek alkalmából a hozzá kapcsolódó játék ingyenessé válik.

Ingyenes lesz a Defiance

A Trion bejelentette, hogy június 4-től ingyenes lesz a Defiance sci-fi shooter MMO, melynek érdekessége, hogy egy ambiciózus transzmédia projekt része: a játékkal párhuzamosan fut egy tévésorozat is, és a kettő időnként hatással van egymásra (a széria nálunk Az ellenállás városa címmel volt látható). A tavaly áprilisban megjelent játék eddig is ingyenesen játszható volt, mikrotranzakciós modellben működött, de a klienst meg kellett hozzá vásárolni (induláskor 34,99 Font volt a PC-s verzió ára).

A PC-s változat június 4-től lesz ingyenes, de aki szeretné, akár már most is ingyen kipróbálhatja a játékot, melyet a hivatalos Defiance oldalról tud letölteni. A PlayStation 3-as verzió a tervek szerint kicsivel később, július 15-én válik ingyenesen letölthetővé. Az Xbox 360-as verzióval kapcsolatban egyelőre még nincs pontos dátum, a Trion még tárgyal a Microsofttal ezzel kapcsolatban.

A Defiance a Trion eddigi legambiciózusabb projektje, a tévésorozat, amelynek július 19-én startol a második évadja szép sikereket ért el az USA-ban. A játék sajnos hosszú távon már kevésbé lett sikeres, ez részben a döcögős indulásnak és a tervezettnél lassabb ütemben kihozott DLC-knek köszönhető, de az is közrejátszott benne, hogy bár jól el lehet szórakozni vele, összességében egy közepes shooter, MMO-elemekkel kiegészítve (instance-ok, nagyszabású world eventek stb.). A Trionnak nagyon bejött, amikor fantasy MMO-ját, a Riftet ingyenessé tette, ezért nincs min csodálkozni, hogy ezt a példát a Defiance is követi.

"A Defiance tévésorozat második évadának közeledtével arra számítunk, hogy sok új rajongó szeretne részese lenni a Defiance világának, és egy olyan rendszer, amely ezt ingyen teszi lehetővé mindenkinek jó" - nyilatkozta a Trion.

Azok, akik megvásárolták a játékot különböző extrákat kapnak az ingyenessé váláskor, pl. 30-napos Patron bérletet, 1000 kreditet, extra karakterslotokat, nagyobb inventory-t, xp-bónuszt és egyebeket. Aki ilyesmire vágyik, az június 4-ig még megvásárolhatja a játékot: a digitális változat jelenleg 8,99 Euróba kerül a hivatalos oldalon, a Deluxe kiadás ára pedig 26,99 Euro.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward