Ingyenes lesz a COD: Elite a Black Ops 2-höz

A szezonbérletért négy térképcsomagot kapunk. Zombikkal.

Ingyenes lesz a COD: Elite a Black Ops 2-höz

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Elite ingyenes lesz a Black Ops 2-höz, a térképcsomagokat viszont külön fogják árulni. A Black Ops 2 szezonbérletről már kiszivárgott pár információ, melyeket az Activision szintén megerősített: négy térképcsomagot kapunk, amelyben benne van a multiplayer és a Zombies is, mindezt összesen kb. 50 dollár (4000 MS pont) értékben, ami 10 dollár megtakarítást jelent nekünk, ha nem külön-külön vesszük meg az egyébként 1200 MS pont értékű pakkokat, melyek először az Xbox Live Networkön lesznek megvásárolhatóak.

Az Activision hozzátette, hogy az árazás eltérhet a különböző platformok között, és a szezonbérlet, ill. a térképcsomagok a Black Ops 2 megjelenésekor csak PS3-ra és Xbox 360-ra lesznek megvásárolhatóak, a PC-s és Wii U-s verziókhoz még mérlegelik a lehetőségeket. "Célunk, hogy a szezonbérlet és a DLC-k Wii U-ra is elérhetőek legyenek, de ez egy új rendszer és még szükségünk van némi időre, hogy részleteket egyeztethessük a  Nintendóval – nyilatkozta Eric Hirshberg, aki azt is elmondta, hogy az Elite iPadon is működni fog Black Ops 2-höz. Azt is megemlítették, hogy a Call of Duty: Elite több részén is dolgoznak, lesznek játékos és klán főhadiszállások, ahol statisztikáinkat követhetjük nyomon, és lesz egy statisztika követő terület a Zombieshoz is. Lesz Call of Duty: Elite TV, táblagép támogatással, és rengeteg opció, hogy eredményeinket és miegymást megoszthassuk a különböző közösségi oldalakon.

A Black Ops 2 november 13-án jelenik meg világszerte. Wii U-ra november 18-án jön ki az USA-ban. Maga a Wii U konzol november 30-án jelenik meg Európában, de arról még nem tudni, hogy a Black Ops 2 is kapható lesz-e vele egy időben.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward