Ingyenes Fallout 1, 2 és Tactics GOG-on!

Holnapig még ingyen és a DRM-mentesen osztogatják a régi Falloutokat, irány a GOG!

Ingyenes Fallout 1, 2 és Tactics GOG-on!

Nagy meglepetéssel szolgált a GOG 2013-as téli vására: a Fallout 1, 2 és a Fallout Tactics ingyen a miénk lehet. Érdemes gyorsan lépni, az ajándék akció ugyanis 14-én, szombaton ér véget 15:00-kor. A nagylelkűség oka az, hogy a Fallout licenc év végén gazdát cserél, és ezért le kell kerülnie GOG-ról. A cég arra buzdít mindenkit, hogy töltse le tőlük a DRM nélküli Falloutokat, amíg még lehet. A GOG-osok úgy látszik még értik, mit jelent a karácsony szelleme.

Ha már arra jártok, érdemes megnézni a téli vásár kínálatát és ajánlatait is, sok, főleg retro játék még akár 75% kedvezménnyel is megvásárolható. A kedvezményes kínálat naponta változik, és szavazni lehet, hogy melyik két játékpakk árából engedjenek el 80%-ot. Mystery Boxokat is lesznek, ezek amolyan zsákbamacskák, lehet bennük ajándék, ingyen játékok, vagy speciális ajánlatok. A GOG téli vására két hétig fog tartani, mindenképp érdemes bekukkantani.

Alant Force Youtube-os kolléga mutatja be egy videóban a mai ajánlatban szereplő játékokat, az Ultima Underworld 1-et és 2-t (ez a két klasszikus nekem is nagy kedvencem, ők rakták le a 3D RPG-k alapjait anno még 1992-ben és 93-ban), és a 2012-es modern retro Legend of Grimrockot, amely olyan régi RPG-k hangulatát idézi fel, mint a Dungeon Master és az Eye of the Beholder.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward