Ingyenes EA bérletek és DLC-k Xbox 360-on

Az Online Pass rendszert vajon visszamenőleg is törli az EA?

Ingyenes EA bérletek és DLC-k Xbox 360-on

Az EA vagy egy tucat fizetős Online Pass-t és DLC-t tett ingyenessé az Xbox Marketplace-en. A kiadó már május közepén bejelentette, hogy a "játékosok kérésére" véget vet az Online Pass rendszernek, de az Xbox One bejelentése után megértettük, hogy ezt nem szívjóságból, vagy a mi kérésünkre fogja megtenni, hanem egyszerűen arról van szó, hogy a Microsoft használt játékokkal kapcsolatos intézkedései a jövőben szükségtelenné teszik az egészet.

Az EA mai lépése ezek után kellemes meglepetésként érhet sokakat, a cég ugyanis néhány régebbi címnél visszamenőleg is törölte a passzokat, így ingyenes lett a Battlefield Bad Company 2 VIP Pass, a Skate 3 Skate Share Pack, és a Bulletstorm, a Kingdoms of Amalur, a Medal of Honor és a Shift 2 Unleashed Online Passzok is, melyek eddig 800 Microsoft pontba kerültek.

Ingyenes lett még az 1200 MS pontot érő Dragon Age: Origins DLC, a The Stone Prisoner, és a szintén 1200 pontos Cerberus Network a Mass Effect 2-höz. A Dragon Age 2 Black Emporium DLC-je, amely a Signature Edition része volt, szintén ingyenessé vált, és aki megvásárolja az Alice: Madness Returnst, az ingyen megkapja mellé a teljes American McGee's Alice-t.

A legújabb EA játékok, mint pl. a Tiger Woods 14 vagy az Army of Two: The Devil's Cartel Online útlevelei továbbra is fizetősek.

Az EA egyelőre még nem nyilatkozott, úgyhogy nem tudni biztosan, hogy az akciók az Online Pass rendszer törlésének keretein belül zajlanak-e, és azt sem tudjuk, hogy más platformokra is kiterjesztik-e őket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward